spot-plese

MOMMY PILATES -pilates za nosečke

LOGO195x59

PROGRAM: 1x tedensko 60 minut (TOREK 20.00-21.00) - Grosuplje

Pilates je za nosečnice posebej priporočljiva vadba, saj na varen način ohranja aktivnost, krepi obremenjene  mišice in ponuja zelo potrebno sprostitev.

V telesu se med nosečnostjo dogajajo velike hormonske spremembe, ki spremenijo stabilizacijo telesa. Posledica so lahko bolečine v križu, pojav inkontinence in sprememba telesne drže. S sistematično pilates vadbo za nosečnice ohranjamo dobro telesno držo, preprečujemo in odpravljamo bolečine v hrbtu, preprečujemo pojav inkontinence ter izboljšamo ravnotežje in koordinacijo. Posebno pozornost namenjamo mišicam medeničnega dna, ki so med nosečnostjo in porodom najbolj obremenjene.

Poseben sistem dihanja poudarja napetost v globokih trebušnih mišicah, ki okrepljene razbremenijo spodnje hrbtne mišice in delujejo preventivno pred poškodbami in bolečinami v spodnjem delu hrbta. Tovrstno vadbo priporočajo tudi različna strokovna in znanstvena združenja po celem svetu.  

mommy pilates link2

 

POSEBNOSTI PLESNE PILATES VADBE ZA NOSEČNICE:

Pilates vajam, ki so namenjene varni vadbi in krepitvi stabilizatorjev v telesu nosečnice, doda ritem in gibanje po glasbi. Glasba pozitivno in sproščujoče vpliva tako na telo nosečnice kot na malega prebivalca v trebuščku. Lahka koreografija na koncu vadbe poskrbi za sprostitev, zabavo in nas napolni s pozitivno energijo.

CENA: 35eur/mesec

Želite tečaj podariti? Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  glede DARILNEGA BONA!

PRIJAVI SE TUKAJ