spot-plese

Plesni mix za dame 40+

Screen Shot 2017-12-17 at 13.34.34

V Plesni klub SPOT prihaja nekaj novega za naše DAME!

8. Januarja pričenjamo s tečajem plesni mix 40+, ki združuje elemente pilatesa, družabnih plesov in predvsem zabave!

Tečaj bo potekal ob PONEDELJKIH od 19.00-20.15 na lokaciji: Cesta na Poljane46, Ljubljana.

Za vse prijave do konca decembra vam priznamo kar 50% popust na prvi mesec - to pomeni, da lahko z nami zaplešete za samo 17.50€!

PRIJAVI SE (ponudba velja do zapolnitve mest) na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.!

TRENIRAJ ŽE ZA 15€/MESEC

V Plesnem klubu SPOT Ljubljana poteka posebna akcija, ki omogoča 50% popust na vadbo po izbiri! Akcija velja samo za tiste, ki se boste vpisali do konca septembra vendar pozor: število mest pri vsaki vadbi je omejeno! 

Bi želela priti v vrhunsko formo? Potem preizkusi našo NEOMEJENO AKCIJO, ki ti omogoča, da za 30eur/mesec preizkusiš prav vse vadbe za odrasle, ki jih ponujamo!  Super ponudba, kajne! ;)

 

URNIK in CENIK vadb si lahko ogledate TUKAJ, za vsa dodatna vprašanja pa smo na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in 030 640 004.

Izbirate lahko med naslednjimi vadbami:

ZUMBA

NIRVANA FITNESS

PLESNI BOOTCAMP

JOGA

PILATES

 PRIJAVI SE TUKAJ

 bootcamp1

50% POPUST NA NOVE VPISE V GROSUPLJU

Do 9.9. ahko v PLESNEM KLUBU SPOT Grosuplje uveljavite poseben 50% popust na vse nove vpise za mesec september in oktober! POHITI, da ne zamudiš super priložnosti ;) PRIJAVI SE!

SPOT PLAKAT A3

-50% NA VSE PRVE VPISE

Za vse, ki ste se odločili, da bi v novem šolskem letu radi zaplesali z nami ali preprosto naredili nekaj za zabavo, boljše počutje in večjo kondicijo, smo pripravili TOP AKCIJSKO PONUDBO!

Vsem novim članov omogočamo kar 50% popust* na prvi mesec kateregakoli tečaja! Vse kar morate narediti je, da se vpišete v PLESNI KLUB SPOT (Ljubljana) do 9.9. in zaplešete z nami po neverjetni ceni ;)

VPIŠI SE!

 dancing-family

 

Oglejte si naš URNIK ali se oglasite na DNEVU ODPRTIH VRAT na Prušnikovi 75 v Ljubljani, 6.9. od 15.00-18.00 za vse informacije o tečajih ter vpisu!

 

*Velja za poljuben tečaj za prvi koledarski mesec vpisa. Popusti se ne seštevajo.

 

Splošni pogoji

Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Plesni klub Spot (v nadaljevanju Spot) kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke, ki se nanašajo na stranko, npr.: ime in priimek, e-mail, telefonska številka. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Spot za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovem vpisu ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Spot te podatke obdeluje in zbira za sledeče namene: statistične obdelave, pošiljanje ponudb, izvajanje trženjskih raziskav, pošiljanje oglasnih gradiv, obveščanje o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, določanje strankinih nakupnih preferenc, za telefonsko in pisno obveščanje (o novostih in spremembah poslovanja), izgradnjo baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Iris Ošlaj s.p., Prušnikova ulica 75, 1210 Ljubljana-Šentvid, s pripisom Plesni klub Spot, na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate." target="_blank" style="color: #1155cc;">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefonski številki 030 640 004. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil.

Spot zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke, obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Spot bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil.

Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjena z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr. pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

POSEBNA PONUDBA SPOT

50 % popust za vse vpise do 4. 3. 2016 
 
Velja za: Plesni bootcamp, Nirvana fitness in Zumba v Plesni klub SPOT Ljubljana
 
Morda razmišljate o tem, da je čas, da naredite nekaj zase? Bi želeli izboljšati fizično kondicijo, stopiti kakšen gram odvečne teže ali pa preprosto zadihati s svežo energijo? Potem vas vabimo, da se čim prej pridružite naši druščini. V dobrem vzdušju vam bomo pomagali izpolniti vaše cilje in vam pričarali marsikateri nasmeh na obraz.
 
TECAJI ZA ODRASLE prijava
 
 
 
Za vsakega nekaj - PLESNI BOOTCAMP, NIRVANA FITNESS, ZUMBA - lahko se odločite le za eno izmed vadb ali pa za kombinacijo vseh, saj se vadbe tudi odlično dopolnjujejo. Glede na to, kolikokrat na teden bi želeli vadbo/e obiskovati, veljajo naslednje cene.
 
akcijska cena za prvi mesec:
15 € (4 obiski)
22,50 € (8 obiskov)
30 € (neomejeno) - izredna ponudba!
 
PRIJAVI SE saj je število mest omejeno!
 
redna mesečna cena:
30 € (4 obiski)
45 € (8 obiskov)

BOŽIČNI PRODUKCIJI SPOT

Letos se boste z nami lahko družili kar na dveh BOŽIČNIH PRODUKCIJAH! Prvi bodo nastopali plesalci in plesalke Plesnega kluba Spot Ljubljana, 20.12. ob 17.00, nato pa se bodo 23.12. ob 18.00 predstavili še plesalci in plesalke Plesnega kluba Spot Grosuplje! VABLJENI! 

BOŽIČNI

50% popust za NOVE ČLANE!

Za vse nove člane smo ob začetku nove plesne sezone pirpravili posebno akcijo! Vabimo vas, da si ogledate naš URNIK v LJUBLJANI ali GROSUPLJU ali se oglasite na DNEVU ODPRTIH VRAT (LJUBLJANA ali GROSUPLJE) za vse informacije o tečajih ter vpisu!

POPUST OGLAS

 

VPIS V TEČAJE MOGOČE DO ZAPOLNITVE KAPACITET!

VPIS IN DNEVI ODPRTIH VRAT

COVER 2015 spletna

VPISI V NOVO PLESNO SEZONO ŽE POTEKAJO!! Na tečaje se lahko prijavite preko spletnega obrazca na naši spletni strani ali pa na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.!">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.!

Prvi teden v septembru pa bomo imeli tudi dneva odprtih vrat:

2.9 od 17.00-19.00 v GROSUPLJU (Cesta Toneta Kralja 10)

in

3.9. od 17.00-19.00 v LJUBLJANI (Prušnikova 75)

Na DNEVU ODPRTIH VRAT boste lahko izvedeli vse pomembne informacije o vpisu, popustih, izgledu tečaja ter se spoznali z učitelji.

 

URNIK in CENIK za prihajajočo sezono si lahko ogledate tukaj:  URNIK GROSUPLJE   in    URNIK LJUBLJANA

 

Vljudno vabljeni, da z nami zaplešete v novo sezono 2015/16!

Alica v SPOT deželi

Tako smo zaključili prejšno plesno sezono, vpisi v novo pa že potekajo!  

Državc 2015

Za nami je državno prvenstvo, kjer so spotovci dosegli izjemne rezultate! Čudovit zaključek plesne sezone, zdaj pa res odhajamo na zaslužene počitnice ;) Kmalu pa spet zaplešemo skupaj!

 

GALERIJAA

Zaključna prireditev SPOT

Z veseljem vas obveščamo, da ob izteku šolskega leta za vas, vse domače, prijatelje in ljubitelje plesa, pripravljamo posebno plesno predstavo ALICA V SPOT DEŽELI, v kateri se bodo tudi tokrat predstavile vse skupine Plesnega kluba SPOT. Alica vas bo popeljala skozi Spot deželo, skupaj boste skočili skozi zajčjo luknjo, se zabavali na čajanki in spoznali hudobno srčevo kraljico!

Na tokratni dogodek se pripravljamo že kar nekaj časa in ga pričakujemo z velikim navdušenjem in seveda upamo, da se ga veselite tudi vi. 

Vljudno ste torej vabljeni, da se nam v čim večjem številu pridružite v nedeljo, 31. maja, ob 17h, v Kulturnem domu Črnuče (Dunajska 367).

Cena karte (za nenastopajoče) je 3€ in jo lahko od 18. maja naprej kupite pri plesnih učiteljih oziroma na samem prizorišču na dan predstave.

11235447 704443539667307 5192716619020520030 n

V aprilu vsi tečaji za odrasle 20€!

Za vse nove člane, ki se vpišete v Plesni klub Spot (Ljubljana ali Grosuplje) v mesecu aprilu, smo pripravili super ponudbo!

Vsi tečaji za odrasle po mesečni ceni 20€!

 

Tečaji za odrasle:

Zumba

Plesni bootcamp

Nirvana Fitness

Joga

Plesni pilates za nosečnice

Plesni pilates za mamice z dojenčki

 

Prijave sprejemamo na mail: Ljubljana (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.) ali Grosuplje (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)

odrasli

 

Cena velja za 4 obiske. Po izkoriščeni akciji se zaračuna redna cena tečaja.

POSEBEN PAKET ZA NOSEČKE

Pripravili smo poseben paket za nosečke v sodelovanju s Promanus-Terapevtske masaže

Nosečnost je ena izmed najlepših obdobij v življenju vsake ženske. Obdobje nosečnosti ženska sprejme z največjim veseljem, se nanj pripravi. Vendar se kljub temu zgodijo hormonske, telesne, čustvene in energijske spremembe, ki lahko porušijo notranje ravnovesje.

Ostanite vitalne in v formi s plesnim pilatesom, ki je za nosečnice posebej priporočljiva vadba, saj na varen način ohranja aktivnost, krepi obremenjene  mišice in ponuja zelo potrebno sprostitev. Hkrati pa si privoščite sprostitev z masažo, ki je posebej prilagojena za nosečnice saj olajša vse nosečniške neprijetnosti, izboljša vaše počutje in počutje vašega otroka ter vam krati pomaga uravnovesiti vaš notranji duh:

Več o masaži si lahko preberete TUKAJ, več o plesnem pilatesu pa TUKAJ!

 

Prijavite se lahko na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., ne pozabite pa pripisati na katero lokacijo se prijavljate za plesni pilates.

Ponudba nosečke

Nov termin zumbe!

Za vas imamo nov termin zumbe! :) Zdaj imate na voljo kar dva termina, lahko pa se odločite za oba in hodite dvakrat tedensko ;)

Vadbi potekata v Športni dvorani Šentvid  v PON  in ČET od 20.00 do 21.00!

 

nov termin zumba

Nirvana Fitness

Naša vodja in plesna učiteljica Živa Radulovič se je v mesecu februarju udeležila izobraževanja za inštruktor Nirvana Fitness (proti stresu in splošni izgorelosti ,za čvrsto in gibljivo telo, telesni in umsko "detox") in ga uspešno zaključila.

Termin brezplačne vadbe že v mesecu marcu.
 
živa nirvana

Zimske počitnice v PK Spot

Se vidimo zopet 2.3. :)

Skye-WInter-PolarBear-Snow-Sleep 0

Plesni kupončki

Še vedno vas razvajamo s posebno SPOT AKCIJO! S plesnimi kupončki lahko pridobite kar 30% popust na določene tečaje in praznovanje rojstnega dneva!

 

4f3dfd679218a5e82e898c1ce8ddd91c7ba575529f5ec8087c4062705862a693

**Ponudba velja za tečaj v mesecu februarju in marcu (4 vaje).

POPUST NA VPISE V JANUARJU

JANUAR-OGLAS vpisi

Vpišite se v Plesni klub SPOT do konca januarja, naredite nekaj zase v novem letu in zraven še prihranite! Pohitite s prijavo in izkoristite kar 50% popust na vse plesne tečaje za otroke in odrasle! Pridružite se nam lahko v Ljubljani ali v Grosupljem. Prijave zbiramo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefon 040 677 877 (Grosuplje) ali 030 640 004 (Ljubljana)!

Spremljate nas lahko tudi na FACEBOOKu! 

101047-pink-jelly-icon-social-media-logos-facebook-logo-square Grosuplje                facebook-icon Ljubljana